Plantsoenhekwerk

  •  Effectief
  • Onopvallend
  • Representatief

 

 Degelijk en onopvallend zijn de kenmerken van het plantsoenhekwerk.

Het hekwerk is specifiek ontwikkeld voor de bescherming van het plantsoen in de bebouwde kom. Het lage beveiligingsysteem heeft een onopvallende uitstraling, is publieksvriendelijk en is opgebouwd uit staanders Ø60 mm die in de grond worden geheid. Bij de zware uitvoering wordt er gebruik gemaakt van een bovenbuis Ø60 mm en bij de standaard uitvoering wordt er gebruik gemaakt van een bovenbuis van Ø42 mm.

Er zijn tal van situaties en omgevingen waar hekwerk noodzakelijk en functioneel is, zonder dat het metershoog en robuust hoeft te zijn. Zoals het beschermen van groenvoorzieningen, tegengaan van sluiproutes van fietsers, ongewenst parkeren of om erfgrenzen te markeren.

Toepassingenparkeerterreinen ● plantsoenen ● pleinen ● rotondes

Voor meer informatie kunt u onderaan de pagina onze brochure downloaden, hierin vindt u alle specificaties

 

 

Beveiliginghekwerk

  • Solide
  • Onopvallend
  • Representatief

Een zwaar uitgevoerd beveiligingsysteem, ideaal voor garagebedrijven en autodealers ter voorkoming van autodiefstal. Het systeem is publieksvriendelijk en is opgebouwd uit zware staanders en een zware bovenbuis. De stabiliteit van het systeem wordt gewaarborgd door de lengte van de staander (900 mm) en het aanstorten van de staander met beton.

Het beveiligingshekwerk is een goede beveiliging en houdt terreinen toch toegankelijk, zowel fysiek als visueel. Met dit hekwerk wordt onder andere ongeoorloofd in- en uitrijden op terreinen voorkomen en beschermt showrooms en etalages tegen ramkraken.

Dit hekwerk is er in twee uitvoeringen, een lichte en een zware constructie. Het verschil tussen de twee uitvoeringen zit in de diameter van de staanders. De lichte uitvoering bedraagt Ø76 mm en de zware uitvoering Ø89 mm.

Toepassingen
garagebedrijven ● showrooms ● parkeerterreinen

Voor meer informatie kunt u onderaan de pagina onze brochure downloaden, hierin vindt u alle specificaties

E-mailen
Bellen