Schuifpoort Vrijdragend - Sparta

  • Functioneel
  • Economisch

De vrijdragende schuifpoort Sparta is een functionele en veilige stalen poort. De stalen geprofileerde onderbalk in combinatie met een gelast kader maakt deze poort sterk en stabiel.

De in de onderbalk weggewerkte rollenblokken zijn voorzien van hoogwaardige kunststofwielen met lagering wat resulteert in een uitstekende geleiding. De stevige uitstraling van de vrijdragende poort geeft in elke omgeving een beveiligend effect. Daarnaast kan de schuifpoort Sparta worden voorzien van een stalen puntenkam die het overklimmen bemoeilijkt.

De schuifpoort Sparta in handbediende uitvoering is voorzien van een stevige sluiting met twistfinger. Voor het automatisch openen en sluiten van de poort kan deze eenvoudig worden voorzien van een elektrische aandrijving.

De vrijdragende schuifpoort Sparta is leverbaar in de standaard uitvoering Vesta, Orion, Arena en Dubbelstaaf.

Voor meer informatie kunt u onderaan de pagina onze brochure downloaden, hierin vindt u alle specificaties

 

Schuifpoort Vrijdragend - Cratos

  • Fraai
  • Functioneel

De vrijdragende schuifpoort Cratos is het antwoord op een geheel nieuwe poortgeneratie dankzij de ongeëvenaarde combinatie van staal, vederlicht en corrosiebestendig aluminium. Deze vrijdragende schuifpoort combineert een veilig gevoel met duurzaamheid en vormgeving. Een sterke, veilige en praktische oplossing om grote doorgangen tot en met 9 meter en maximaal 18 meter bij een dubbele poort af te sluiten. Daarnaast kan de Cratos schuifpoort worden voorzien van een stalen puntenkam die het overklimmen bemoeilijkt.

De Cratos schuifpoort in handbediende uitvoering is voorzien van een dichtwaaibeveiliging en een stevige sluiting die nauwelijks kan worden geforceerd. Voor het automatisch openen en sluiten van de poort kan deze eenvoudig worden voorzien van een elektrische aandrijving.

De vrijdragende schuifpoort Cratos is leverbaar in de standaard uitvoering Vesta, Orion, Arena en Dubbelstaaf.

Voor meer informatie kunt u onderaan de pagina onze brochure downloaden, hierin vindt u alle specificaties

E-mailen
Bellen